Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Bidadari Kesleo


Via Vallen - Bidadari Kesleo [OFFICIAL].
Lirik Bidadari Kesleo oleh Via Vallen

Untumu ono kawate
Ono Lomboke, ono kangkunge
Yen Mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu ketok mrongosmu

Bidadari kesleo mekso mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai
Bengawan solo,solo

Bidadari kesleo ngempet ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung arep
Penge mlekoto, mlekoto

Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang
Ojo kuatir
Seng penting lurus mlakumu

Ganteng aitimu
Ganteng sifatmu

Seng tenang tenang
Ora usah digawe bentuk sing anyar
Luwih apik yen kowe koyo mbiyane
Original untu jo dipentang pentang pentang

Wong tresno kuwi
Ora mergo rupo pangkat bondho dunyo
Kabeh mau mergo ati mak bluk teko
wes rasah kuwatir ora perlu kowe sumelang

Untumu ono kawate
Ono Lomboke, ono kangkunge
Yen Mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu ketok mrongosmu

Bidadari kesleo mekso mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai
Bengawan solo,solo

Bidadari kesleo ngempet ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung arep
Penge mlekoto, mlekoto

Bidadari kesleo mekso mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai
Bengawan solo,solo

Bidadari kesleo ngempet ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung arep
Penge mlekoto, mlekoto

Sing tenang tenang
Ora usah digawe bentuk sing anyar
Luwih apik yen kowe koyo mbiyane
Original untu jo dipentang pentang pentang

Wong tresno kuwi
Ora mergo rupo pangkat bondho dunyo
Kabeh mau mergo ati mak bluk teko
wes rasah kuwatir ora perlu kowe sumelang

Untumu ono kawate
Ono Lomboke, ono kangkunge
Yen Mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu ketok mrongosmu

Bidadari kesleo mekso mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai
Bengawan solo,solo

Bidadari kesleo ngempet ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung arep
Penge mlekoto, mlekoto

Bidadari kesleo mekso mekso banget
Nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai
Bengawan solo,solo

Bidadari kesleo ngempet ngempet banget
Dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung arep
Penge mlekoto, mlekoto

Penyanyi Via Vallen
Judul Bidadari Kesleo
Album OM. SERA VOL 3

Posting Komentar

0 Komentar