Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Bisane Mung Nyawang


Via Vallen - Bisane Mung Nyawang [OFFICIAL].
Lirik Bisane Mung Nyawang oleh Via Vallen

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo

Bisane mung nyawang sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen sing biso nduweni
Riko hang sun sayang wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo, lilo isun lilo, lilo isun lilo

Penyanyi Via Vallen
Judul Bisane Mung Nyawang
Songwriter Ali Px
Produksi DSA Record
Album Om sera vol 2 Egois

Posting Komentar

0 Komentar