Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Kabut Putih


Via Vallen - Kabut Putih [OFFICIAL].
Lirik Kabut Putih oleh Via Vallen

saben nyawang kabut teko
mlaku nutup gunung deso
nreces adem sing tak roso
ndadekke tepunge tresno

roso tresno neng awakmu
saben nyawang kabut mlaku
sing nutupi gunung deso
ndadekne ngenese roso

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani

ngenes rasane atiku
saben nyawang kabut mlaku
opo kowe nompo aku
ra ngrusak pager ayumu

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani
kowe sing tak tresnani

Penyanyi Via Vallen
Judul Kabut Putih
Publisher Mega Record

Posting Komentar

0 Komentar