Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Kalung Emas


OM Sera - Via Valen - Kalung Emas.
Lirik Kalung Emas oleh Via Vallen

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Penyanyi Via Vallen
Judul Kalung Emas
Songwriter Didi Kempot

Posting Komentar

0 Komentar