Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Karma


VIA VALLEN - KARMA [Official].
Lirik Karma oleh Via Vallen

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karma ne

Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karma ne

Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Loroku sing mbiyen saiki balik neng kowe

(Saya mencium bau-bau perselingkuhan ini, yah siapa perempuan ini)
(E... Cuma cuma temen kantor, serius cuma temen kantor)
(Jadi aku cuma temen kantor? Makasih yaa)

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karma ne

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karma ne

Wolak walek donya
Kowe keno karma ne
Wolak walek donya
Kowe keno azab e

Penyanyi Via Vallen
Judul Karma
Songwriter Najat Braves
Publisher Perdana Record

Posting Komentar

0 Komentar