Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Kekasih Bayangan


Via Vallen - Kekasih Bayangan | Official Video.
Lirik Kekasih Bayangan oleh Via Vallen

Aku kekasih bayanganmu
Iso nyawang ning ra iso nyanding
Cinta marang ati adoh marang nyoto
Tresno iki tansah tak cekeli

Aku kekasih bayanganmu
Lilo loro kelawan aran tresno
Ra surut niatku ra mundur jangkahku
Nadyan kowe wes duwe wong liyo

Aku pancene ora perduli
Senajan nyesek loro ning ati
Kur iso nyawang ora nduweni
Mergo tresnoku kepati pati

Ngilangke roso angel pancene
Ora segampang ngucape lambe
Senajan nelongso tak lakonane
Menowo ono dalan jebule

Tak tompo kasunyatan
Aku mung kekasih bayangan
Nelongso atiku
Tak tutupi kelawan esemku

Aku kekasih bayanganmu
Lilo loro kelawan aran tresno
Ra surut niatku ra mundur jangkahku
Nadyan kowe wes duwe wong liyo

Aku pancene ora perduli
Senajan nyesek loro ning ati
Kur iso nyawang ora nduweni
Mergo tresnoku kepati pati

Ngilangke roso angel pancene
Ora segampang ngucape lambe
Senajan nelongso tak lakonane
Menowo ono dalan jebule

Tak tompo kasunyatan
Aku mung kekasih bayangan
Nelongso atiku
Tak tutupi kelawan esemku

Aku pancene ora perduli
Senajan nyesek loro ning ati
Kur iso nyawang ora nduweni
Mergo tresnoku kepati pati

Ngilangke roso angel pancene
Ora segampang ngucape lambe
Senajan nelongso tak lakonane
Menowo ono dalan jebule

Tak tompo kasunyatan
Aku mung kekasih bayangan
Nelongso atiku
Tak tutupi kelawan esemku

Penyanyi Via Vallen
Judul Kekasih Bayangan
Songwriter Koming
Album OM. Sera Best of Via Vallen Tresnamu Koyo Telo

Posting Komentar

0 Komentar