Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Kepaling


Via Vallen - Kepaling [OFFICIAL].
Lirik Kepaling oleh Via Vallen

Kadung riko ngerti tuluse welas
Hang ono ring dasar ati iki
Sing kiro rioka tego ngelarani
Natoni hang koyo gedigi

Nyejo riko pujar taline welas
Hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio-sio
Mung mergo ngerih welas hang iyo

Welas isun kepaling-paling
mlebu metu dalam buntu sung sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Welas isun kepaling-paling
mlebu metu dalam buntu sung sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Kepaling welas isun
Kepaling ati isun

Kadung riko ngerti tuluse welas
Hang ono ring dasar ati iki
Sing kiro rioka tego ngelarani
Natoni hang koyo gedigi

Nyejo riko pujar taline welas
Hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio-sio
Mung mergo ngerih welas hang iyo

Welas isun kepaling-paling
mlebu metu dalam buntu sung sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Welas isun kepaling-paling
mlebu metu dalam buntu sung sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Kepaling welas isun
Kepaling ati isun
Kepaling welas isun
Kepaling ati isun

Penyanyi Via Vallen
Judul Kepaling
Songwriter Ion Mas
Produksi DSA Record
Album OM Sera, Vol. 2 Egois

Posting Komentar

0 Komentar