Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Korban Janji (Guyon Waton)


Via Vallen - Korban Janji (Guyon Waton).
Lirik Korban Janji (Guyon Waton) oleh Via Vallen

Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu

Kowe lungo pas aku sayang sayange
Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo
Sing tak arep kowe ra di sio sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Kowe lungo pas aku sayang sayange
Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo
Sing tak arep kowe ra di sio sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo
Sing tak arep kowe ra di sio sio
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku

Penyanyi Via Vallen
Judul Korban Janji (Guyon Waton)

Posting Komentar

0 Komentar