Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Lungset


Via Vallen - Lungset [OFFICIAL].
Lirik Lungset oleh Via Vallen

sun sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude ulihe ngenteni
lungset ati iki

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji

riko tetep wengi masio isun sing ono

Penyanyi Via Vallen
Judul Lungset

Posting Komentar

0 Komentar