Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Ojo Nguber Welase


Via Vallen - Ojo Nguber Welas [OFFICIAL].
Lirik Ojo Nguber Welase oleh Via Vallen

Sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung
digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko
mageh demen larene

Sing usah riko katik ngaling-
ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung
digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko
mageh demen larene

Dinggo paran riko nguber
demene
Mung welas isun ngelebihi
welase
Dinggo paran riko nguber
demene
Mung welas isun ngelebihi teko
nong welase

Sing usah riko katik ngaling-
ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung
digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko
mageh demen larene

Sing usah riko katik ngaling-
ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung
digawe-gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko
mageh demen larene

Dinggo paran riko nguber
demene
Mung welas isun ngelebihi
welase
Dinggo paran riko nguber
demene
Mung welas isun ngelebihi teko
nong welase

Dinggo paran riko nguber
demene
Mung welas isun ngelebihi
welase
Dinggo paran riko nguber
demene
Mung welas isun ngelebihi teko
nong welase


Penyanyi Via Vallen
Judul Ojo Nguber Welase
Songwriter Koming
Album Om.Sera “ JERIT ATIKU “

Posting Komentar

0 Komentar