Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Poko'e Kowe


Via Vallen - Poko'e Kowe [OFFICIAL].
Lirik Poko'e Kowe oleh Via Vallen

tresno suci sing manggon ning ati
ora bakal tak ilangi amung kanggo sliramu
nalikane aku pisan ketemu
kebacut manis esemmu wes gumantung ning atiku

wong bagus ngertiyo rosoku
yen aku tresno sliramu huuu

mangan mong karo telo, penting aku karo kowe
tuku lombok utang nyang tonggo, penting aku karo kowe
susah seneng aku terimo, penting aku karo kowe
opo wae aku lilo, penting aku karo kowe

tresno suci sing manggon ning ati
ora bakal tak ilangi amung kanggo sliramu
nalikane aku pisan ketemu
kebacut manis esemmu wes gumantung ning atiku

wong bagus ngertiyo rosoku
yen aku tresno sliramu huuu

mangan mong karo telo, penting aku karo kowe
tuku lombok utang nyang tonggo, penting aku karo kowe
susah seneng aku terimo, penting aku karo kowe
opo wae aku lilo, penting aku karo kowe

mangan mong karo telo, penting aku karo kowe
tuku lombok utang nyang tonggo, penting aku karo kowe
susah seneng aku terimo, penting aku karo kowe
opo wae aku lilo, penting aku karo kowe

Penyanyi Via Vallen
Judul Poko'e Kowe
Songwriter SARASWATI
Produksi DSA RECORD
Album OM SERA POKOK E KOWE

Posting Komentar

0 Komentar