Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Ra Ikhlas Lahir Batin


Via Vallen - Ra Ikhlas Lahir Batin [OFFICIAL].
Lirik Ra Ikhlas Lahir Batin oleh Via Vallen

Netes Banyu Ing Moto
Sliramu Sanding Wong Lio
Sak Tenane Aku Ra Lilo
Mergo Kebacut Tresno

Tali Tresno Ing Janji
Saiki Podo Ngelarani
Nanging Ati Ra Iso Ngapusi
Sliramu Sing Tak Tresnani

Opo Ora Kelingan
Naliko Bareng Sesandingan
Janji Malah Dadi Kacedran
Tresno Amung Dadi Kenangan

Tangis Sing Tak Rasakno
Ra Bakal Ganteni Loro
Janjimu Uwis Kok Ucapno
Gawe Atiku Loro

Amung Liwat Foto Iki
Sing Biso Ngobati Ati
Tak Pikir Malah Dadi Batin
Aku Ra Iklas Lahir Batin

Tangis Sing Tak Rasakno
Ra Bakal Ganteni Loro
Janjimu Uwis Kok Ucapno
Gawe Atiku Loro

Amung Liwat Foto Iki
Sing Biso Ngobati Ati
Tak Pikir Malah Dadi Batin
Aku Ra Iklas Lahir Batin

Penyanyi Via Vallen
Judul Ra Ikhlas Lahir Batin
Album Best Of Mega Record, Vol. 3

Posting Komentar

0 Komentar