Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Tibo Mbruri


VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official].
Lirik Tibo Mbruri oleh Via Vallen

Aku dewekan ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(aku ngerti kowe ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging gusti duwe dalan liyo
Kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo)

Duh gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Penyanyi Via Vallen
Judul Tibo Mbruri
Songwriter Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara
Musik OM Sera
Music Label Perdana Record

Posting Komentar

0 Komentar