Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas


Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas [OFFICIAL].
Lirik Wong Edan Kui Bebas oleh Via Vallen

ora usah mikir uripku
ojo susah mikir dalanku
mergo dalan uripku iki
dudu urusanmu

dalan uripe kabeh menungso
becik ketitik olo ketoro
eling eling kabeh kuwi konco
urip pisan ojo gawe loro

wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas

wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas

eling eling omonge wong tuo
loro ati angel ditambani
bedo yen karo wong loro untu
ngombe obat dinggo mapan turu

ora usah mikir uripku, ojo susah mikir dalanku
mergo dalan uripku iki dudu urusanmu
dalan uripe kabeh menungso, becik ketitik olo ketoro
eling eling kabeh kuwi konco, urip pisan ojo gawe loro

wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas
wong edan kui bebas, wong edan kui bebas, wong edan kui bebas

eling eling omonge wong tuo, loro ati angel ditambani
bedo yen karo wong loro untu, ngombe obat dinggo mapan turu

Penyanyi Via Vallen
Judul Wong Edan Kui Bebas
Songwriter Abah Lala

Posting Komentar

0 Komentar