Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Angin Kangen


Via Vallen - Angin Kangen [OFFICIAL].
Lirik Angin Kangen oleh Via Vallen

Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasake
Tambah gawe kangene ati

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsani
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsani
Opo neng kono wes nduwe ganti

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali

Menangis sedih mengharap kau kembali

Penyanyi Via Vallen
Judul Angin Kangen
Songwriter Irawan Firmansyah
Album Om. SERA The Best "VIA VALLEN"

Posting Komentar

0 Komentar