Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Kebacut Kangen


Via Vallen - Kebacut Kangen (Official Music Video).
Lirik Kebacut Kangen oleh Via Vallen

Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Penyanyi Via Vallen
Judul Kebacut Kangen
Songwriter R. Husin Albana
Music Arranger Echo
Audio Mixing & Mastering Juliar Studio
Videographer & Editor 3Day Pictures

Posting Komentar

1 Komentar