Recents in Beach

header ads

Via Vallen - Penak Jamanku


Via Vallen - Penak Jamanku (Official Music Video).
Lirik Penak Jamanku oleh Via Vallen

Koe ninggal aku
Ngaboti selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu

Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen

Opo wes ilang bungah esem guyumu

Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki

*Melodi

Koe ninggal aku
Ngaboti selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu

Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu

Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki

Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu

Penyanyi Via Vallen
Judul Penak Jamanku
Songwriter Miswan Samudra
Music Arranger Echo
Audio Mixing & Mastering Juliar Studio
Videographer & Editor 3Day Pictures

Posting Komentar

0 Komentar